Om os

 

 

 

..fleksible reolsystemer i højeste kvalitet fra Klim Furniture...

Klim Furniture har rødder i møbelbranchen helt tilbage til 1929, og råder over en meget stor erfaring inden for både produktudvikling og fabrikation af plademøbler forarbejdet i ædle træsorter. Reolsystemer, vitriner og skænke i et moderne og tidløst design er Klim Furnitures varemærke. Møblerne bliver produceret helt fra bunden på fabrikken i Klim ved Fjerritslev, hvor processen nøje følges og udvikles, så kvalitet og design lever op til den højeste standard på markedet.

 

 

 

...kvalitet og design i højsæde...

Grundpillen i Klims store reolprogram er et bredt udvalg af grundmoduler, der spænder over 4 dybder, 4 bredder og 8 forskellige højder. Kombineret med døre, skuffer, bakker m.m. giver dette et meget stort udvalg af færdige reoler.

Derudover produceres der en række specielle moduler, der tilgodeser behovene for placering af fjernsyn, dvd og musikanlæg. Det er således åben for at De at finde den type reol, som matcher de behov og ønsker De måtte have.

 

 

 

 

...dansk producerede møbler...

Klim Furniture står selv for hele produktionen og det betyder 
at processen fra det rå træ til det færdige produkt bliver fulgt på tæt hold af virksomhedens dygtige medarbejdere. Klims produktion kombinerer gode danske håndværkstraditioner med moderne produktionsfaciliteter. For hver enkel reoloopstilling bliver træet nøje udvalgt sådan at møblet opnår et smukt og ensartet udtryk.